Arbeid Raskere Og Smartere Med Disse Tipsene Om Forbedring Av Hjemmet

Hva om du helt kunne forvandle utseendet på hjemmet ditt med bare noen få små triks som ikke koster mye? Re-vamping hjemmet ditt kan gi litt krydder til livet ditt og friske opp datert utseende rom. Dette er spesielt nyttig rundt ferien hvis du skal være vertskap for gjester. Følg disse enkle tipsene og legg til litt teft i hjemmet ditt i dag.

Å bytte dekk kan være problematisk hvis du ikke tilfeldigvis er en veldig sterk person. Særlig kan løsningen av mutterne ta mer styrke enn mange av oss har. Bruk en jukserbar! Et verft langt rørstykke som er akkurat stort nok til å passe over enden av sleipnøkkelen din, vil gi deg den ekstra innflytelsen for å få jobben gjort.

Vurder å konvertere ubrukte rom i huset ditt. Før du bruker for mye penger på å legge til et ekstra rom eller to i hjemmet ditt, må du seriøst se på hva du må jobbe med. Får du mye ut av treningsrommet eller kontoret? Selv lagringsplasser som loft kan omdannes til noe nyttig, som et soverom.

Bytt ut gamle og utdaterte terrassedører med glidende glass med franske dører. Utseendet er dristig og moderne, noe nye kjøpere virkelig vil sette pris på. Det er en liten berøring som er rask, enkel og rimelig, men som gir deg mest mulig ut av pengene dine.

Når det gjelder forbedring av hjemmet, må du veie kostnadene ved kjøp av CFL -pærer for hjemmet ditt. Selv om de sparer energi på grunn av lavere wattforbruk, er forhåndskostnaden høyere enn vanlige pærer. De kan også utgjøre en helsefare for deg hvis de noen gang blir ødelagt på grunn av mengden kvikksølv som brukes inne i pæren.

Gjenopprett betongveier og innkjørsler rundt hjemmet ditt for et nytt utseende. Å bytte betong kan bli utrolig dyrt og gir ikke mye til å dempe hjemmet ditt. Vurder å dukke opp igjen med brostein eller murstein som vil koste en brøkdel av å bytte betong og vil se ut som en million dollar.

Behandle vedlikeholdsproblemer så snart de kommer. Hvis du har leietakere som klager over en lekkende kran eller en varmeapparat som er på fritz, kan de ikke bare holde tilbake husleie til du får den reparert, men det kan bli dyrere å vente hvis det oppstår ytterligere skade.

I stedet for å installere strømbasert varmesystem i hjemmet ditt, bør du vurdere å gå med en stor peis. Med riktig rør og riktig størrelse er en peis mer kostnadseffektiv og varmer bedre. Hvis strømmen noen gang går ut, kan du fortsatt holde varmen om vinteren.

På bare noen få trinn har du oppdaget hvordan du får rommene i hjemmet ditt til å se nye og innbydende ut. Noen få fargeendringer her, nytt tilbehør der, og hvert rom er transformert og klart for beste sendetid. Oppgrader rommene dine over tid ved å bruke disse tipsene, og du vil være stolt av hjemmet ditt i mange år fremover.

Home Improvement Strategies