Oppussingstips Du Trenger Å Vite

Vel, du har bestemt deg for å forbedre hjemmet ditt. Bra for deg! Det er imidlertid så mye informasjon at du kanskje ikke har peiling på hvor du skal begynne. Ikke bekymre deg, tips til oppussing er her! Nedenfor er noen tips som hjelper deg med å komme i gang og organisere deg slik at du kan bli en ekspert på boligforbedringer.

Bruk energieffektive apparater når du skal bygge om eller bygge et nytt hjem. Utgiftskostnadene kan øke raskt hvis du ikke bruker effektive apparater. Du kan finne vurderingen til hvilken som helst maskin du kjøper på etiketten. Det vil fortelle deg kostnaden for å bruke den over et år og over levetiden.

Har du en manglende eller skadet flis? Ta en prøve til din lokale boligforbedringsbutikk for å se om de kan matche fargen. Å bytte et helt flisegulv er dyrt, så vel som et grusomt arbeid. Spar penger og tid ved å finne en flis som er en nær match til den eksisterende flisen.

Selv om visse ting til forbedring av hjemmet ser mye ut, bør du gjøre noen sammenligninger før du kjøper dem. For eksempel kan prisene på nye gulv variere sterkt. Det er rabattbutikker der ute, i tillegg til prutejaktsteder som kan hjelpe.

Å utvide lagringsalternativene dine kan være det perfekte valget for ditt neste oppussingsprosjekt. Vurder å legge hyller til et garderobeskap eller bygge et lite bord med skuffer for å legge til kjøkkenet ditt. Selv små prosjekter som disse vil gi deg et sted å sette leker, hatter eller sølvtøy.

De fleste lekkende kraner kan enkelt fikses. Når du raskt kan svare på problemer som dette, reduserer du vannavfall og potensialet for skader. Du kan spare penger på vannregningen.

Sett elektriske ledningskontakter på rørene for tetning! De små plastdekslene som følger med rørene forsvinner alltid! En lett erstatning som fungerer like bra eller bedre enn den originale hetten, er en elektrisk ledningskontakt. Du kan til og med bruke spesielle farger for spesielle typer rør.

Hvis du ikke klarer å velge en malingsfarge fordi du ikke er sikker på hvordan fargene vil se ut i ønsket rom, kan du kjøpe en liten mengde maling i forskjellige farger for å teste ut på veggen. Å ha en større fargeprøve å se på og evaluere i lyset i rommet ditt kan hjelpe deg med å ta en beslutning.

Dekaler er en flott ansiktsløftning for kjedelige møbler og hvitevarer; å få dem av er en annen historie. Hvis du er tom for ideer om hvordan du fjerner gamle dekaler fra overflater, er det følgende tipset sikkert å hjelpe. Spray dekaler du ønsker å fjerne med WD-40 spray. Prøv å løfte kantene for å få væsken under. La den sitte i løsningen i et minutt eller to, og skrap deretter forsiktig dekalen med et gammelt kredittkort eller en plastkniv.

Du bør føle deg bedre når du har lest disse tipsene når det gjelder forbedring av hjemmet. Det var mye å tenke på og lese gjennom, men i det minste bør du ha en ide om hva du skal gjøre og hvor du skal begynne med å forbedre hjemmet ditt tryggere og smartere. I tillegg kan du alltid komme tilbake til denne listen.